Шукати в цьому блозі

вівторок, 4 січня 2011 р.

Чернігівська міліція створює базу даних націоналістів

У ніч з з 31.12.2010 на 1.01.2011 у Чернігові згорів намет УПЦ МП встановлений біля храму св. вмц. Катерини, яку було передано УПЦ КП.  


УПЦ МП вважає, що це було незаконне рішення і вимагає віддати храм їм. 1.01 було відкрито кримінальну справу за ст. 296 ч. 2 (хуліганство, скоєне групою осіб) у зв’язку із спаленням похідного намету УПЦ-МП біля Катерининської церкви в обласному центрі. Того ж дня працівники карного розшуку обласного центру почали проводити слідчі дії з активними парафіянами УПЦ КП, представниками націоналістичних організацій Тризуб ім. С. Бандери, «Патріот України», «Автономні націоналісти», тощо.
З’ясовували у їх наступні питання: що робили вночі у ніч з 31-го на 1-е, хто може підтвердити, надайте контакти тих, хто може підтвердити перебування Ваше з ними, кого Ви підозрюєте, які їх «псевдоніми»?
З неофіційних джерел, стало відомо, що правоохоронці не так шукають «винуватців» як відпрацьовують потенційних чернігівських радикальних опозиціонерів, «польових командирів», організаторів, з’ясовують їх контакти. Тобто створюють «базу даних» чернігівських українських націоналістів. Вочевидь готуються до масових зачисток.         

Немає коментарів:

Дописати коментар