Шукати в цьому блозі

середа, 8 вересня 2010 р.

«ГромАДСЬКА думка» купила партію «Братство» Корчинського

Політична сила, яка складається з некромантів рветься до влади. Принаймні у Чернігові. Відрубана Рука, що тягнеться із землі до неба, навіває моторошні думки.
Психологи застерігають: споглядання зображення більше однієї хвилини викликає неконтрольовані пригнічені емоції. Щось подібне виконувало роль домашньої тваринки в американському жахливчику – мультфільмі "Сімейка Адамсів".
Та й назва – "ГромАДСЬКА думка". Чи не тому, що їх покровителі із магазину з анатомо-патологічною назвою «Вєна» (саме туди зазвичай ширяються наркомани) розпочали конфлікт із Канонічною Церквою (МП)?
Чи є Анна Романова - Уэнздей Адамс, ми ще розберемося. А тепер перейдемо до конкретики. Вже більше 2-х тижнів містом ширяться чутки, що «ГД» придбала політичну партію «Братство» у відомого політика-провокатора Дмитра Корчинського, тільки ціни називають різні від 200 000 тис. дол. до 700 000 тис. дол. Точно відомо про це все Тарасу Вознюку – чорному піар-технологу Залишається нез’ясованим, звідки «бабло», на фіга воно їм і що далі.
Але ми це обов’язково висвітлимо на стінках нашого блискучого унітазу.
А поки що зливаємо воду.

Немає коментарів:

Дописати коментар